Ten eerste willen wij ons even voorstellen. Wij zijn Putri Reeb (3ejaarstudent aan de opleiding Communicatie) en Evert Nieuweboer (3ejaarstudent aan de opleiding Logistics Management) en wij studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Wij hebben er beiden voor gekozen om ons in te schrijven voor de minoropleiding Building Partnerships in China. In kader van deze minor gaan wij voor FatDaddy in China opzoek naar The Next Big Thing In Electric Mobility Products. Dit gaan wij doen door in Mei naar Shanghai te gaan en daar te gaan kijken wat de markt te bieden heeft. 

We zijn enorm enthousiast om in samenwerking met Fatdaddy dit avontuur aan te gaan. Putri en ik zijn niet de enigste studenten die zich hebben aangemeld voor deze minor. Samen met 9 andere teams, van ieder twee studenten, gaan wij ons 14 weken lang voorbereiden voordat we het vliegtuig instappen. Elk team heeft zijn eigen ‘’commisioning organisation’’ en samen zullen wij ons in de voorbereidende periode verdiepen in de Chinese markt, de Chinese cultuur, de Chinese taal, de Chinese etiketten van China en de geografie van het land. 

De eerste week van de minorperiode zit er inmiddels op. In deze eerste week zijn we begonnen met het leren over de Chinese cultuur en hebben we een begin gemaakt in het leren van de taal.

We hebben een kort filmpje gemaakt waar Putri en ik in vertellen wat de aankomende periode gaan doen voor FatDaddy. Hierin zijn de result and proces oriented objectivesaangegeven. Dit is de basis voor ons onderzoek.

Groetjes, 

Putri Reeb en Evert Nieuweboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *