Toont alle 2 resultaten

Coast Cycles elektrische fatbikes

Buzzraw Classic

3600,00

Coast Cycles Buzzraw PRO

4549,00

Waarom een Coast Cycles elektrische fiets bij Fatdaddy kopen?

Fatdaddy is de grootste webshop voor Coast Cycles elektrische fietsen in Nederland, Belgie, Denemarken en Duitsland. Dit doen wij door alleen Coast Cycles fietsen te verkopen die wij op voorraad hebben en deze dan snel, gratis rijklaar te leveren.

Hoe worden Coast Cycles geleverd?

Wij verzenden Coast Cycles elektrische fietsen vanuit onze eigen magazijnen waar deze volledig worden geassembleerd. Je hoeft alleen de fiets op te starten en kan meteen rijden. Mocht er iets mis zijn dan kunnen je ook snel helpen met problemen in een van onze service centra’s door Europa of de pechhulp bij onze Coast Cycles fiets verzekering.

Coast Cycles kopen met gespreid betalen

Liever de aankoop van je elektrische spreiden over meerdere maanden? Dat kan met SprayPay – waar je de een laag maandbedrag betaald en tot wel 36 maanden gespreid kan betalen, je betaald met SprayPay een rentepercentage. Liever geen rente kies dan voor IN3 tijdens je checkout. Met IN3 betaal je jouw Knaap in 3 losse betalingen gespreid over 3 maanden, over IN3 betaal je geen rente.

Coast Cycles zakelijk of prive leasen

Het is ook mogelijk om je Coast Cycles zakelijk of prive te leasen inclusief onderhoud en verzekering of het voordelige financial lease. Je betaald dan een laag maandbedrag waarbij wij ervoor zorgen dat je altijd door kan blijven rijden incl verzekering. Deze optie is heel aantrekkelijk als je de fiets dagelijks gebruikt en zeker wilt zijn van het beste onderhoud en niet stil wilt komen te staan.

Coast Cycles fietsverzekering

Sluit tijdens je bestelling direct je elektrische fietsverzekering af en krijg een nieuwe fiets bij diefstal + pechhulp in Nederland en Belgie + Accu ook direct meeverzekerd + Beschadigingen ook verzekerd. Deze verzekering kost nog geen €10 per maand en is het zeker waard.