Toont alle 11 resultaten

MATE elektrische vouwfiets kopen

Oorspronkelijke prijs was: €2999,00.Huidige prijs is: €2599,00.

Mate X 250W Candy Crushed

2999,00
+
Uitverkocht

Mate X 250W Dusty Army

2999,00
+
Uitverkocht

Mate X 250W Interstellar

2999,00
+
Uitverkocht

Mate X 250W Desert Storm

2999,00
+
Uitverkocht

Mate X 250W Jet Grey

2999,00
+
Uitverkocht

Mate X 250W Copper Cobber

2999,00
+
Uitverkocht

Mate X 250W Caribbean Coral

2999,00
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht

Waarom een Mate elektrische fiets bij Fatdaddy kopen?

Fatdaddy is de grootste webshop voor Mate.bike elektrische fietsen in Nederland, Belgie, Denemarken en Duitsland. Dit doen wij door alleen Mate fietsen te verkopen die wij op voorraad hebben en deze dan snel, gratis rijklaar te leveren.

Hoe wordt de Mate fiets geleverd?

Wij versturen de Mate.Bike elektrische fietsen vanuit onze eigen magazijnen waar deze volledig worden geassembleerd. Je hoeft alleen de fiets op te starten en kan meteen rijden. Mocht er iets mis zijn dan kunnen je ook snel helpen met problemen in een van onze service centra’s.

Mate fiets kopen met gespreid betalen

Liever de aankoop van je Mate.Bike spreiden over meerdere maanden? Dat kan met SprayPay – waar je de een laag maandbedrag betaald en tot wel 36 maanden gespreid kan betalen, je betaald met SprayPay een rentepercentage. Liever geen rente kies dan voor IN3 tijdens je checkout. Met IN3 betaal je jouw Mate.Bike in 3 losse betalingen gespreid over 3 maanden, over IN3 betaal je geen rente.

Mate.bike zakelijk of prive leasen

Het is ook mogelijk om je Mate.Bike zakelijk of prive te leasen inclusief onderhoud en verzekering. Je betaald dan een laag maandbedrag waarbij wij ervoor zorgen dat je altijd door kan blijven rijden incl verzekering. Deze optie is heel aantrekkelijk als je de fiets dagelijks gebruikt en zeker wilt zijn van het beste onderhoud en niet stil wilt komen te staan.

[ultimate-faqs include_category=”mate-bike”]


 • Waar kan ik mij elektrische Mate fiets verzekeren?

  Je sluit gemakkelijk een tijdens het bestellen van je elektrische vouwfiets een fietsverzekering voor elektrische fietsen af. De Mate 250W elektrische fietsen worden direct afgesloten, Mate fietsen die niet op de openbare weg mogen kunnen wij niet aanmelden bij de verzekering.

 • Mag ik zonder verzekering en rijbewijs op een elektrische Mate fiets rijden?

  Ja, op de Mate fietsen met een 250W elektrische motor mag je in ieder land in Europa (en daarbuiten) op het fietspad of op sommige plekken op de weg rijden. Er is geen rijbewijs, verzekering of minimum leeftijd voor het rijden op een Mate.

  De Mate 750W mag je alleen op je eigen terrein of een afgesloten parkour rijden.

 • Wat is de ideale lengte om op de Mate X en Mate City te rijden?

  Door het verstelbare zadel en stuur zijn zowel de Mate X en Mate City ideaal voor verschillende lengtes.

 • Wat is de actieradius van een Mate bike?

  De Mate fietsen gaan tot wel 120 kilometer ver, gemiddeld rijden wij 80 kilometer op een volle batterij. Je daadwerkelijke actieradius hang af van een heleboel factoren; zo speelt temperatuur, gewicht van de rijder en wegdek een grote rol.

 • Hoe snel gaat een Mate elektrische fiets?

  De Mate 250W gaat 25 kilometer per uur en is daarom ook toegestaan op de openbare weg. De Mate 750W is speciaal gemaakt voor de waaghalzen die wat sneller willen, sneller dan 32km/h om exact te zijn - de Mate 750 is daarom niet toegestaan op de openbare weg.