De beste elektrische steps kopen van Belgie?

Heb je genoeg van het openbaar vervoer en wil je op je eigen tempo van A naar B? We hebben de beste elektrische steppen en accessoires van de gevestigde namen en merken. Dat is geen verkooppraatje, deze premium modellen kunnen écht tegen een stootje en bieden de snelheid, accugrootte en functies waar je jaren mee vooruit kunt.

Uitverkocht
15902090
19502424
19992999
11901250
8491399
19593299
Uitverkocht
Uitverkocht
8401090
22902690
11491749
28003600
Uitverkocht
Uitverkocht
2875
Uitverkocht
590
Uitverkocht
1790

Elektrische steps zijn perfect te combineren met het OV. Wij nemen regelmatig de Xiaomi Pro 2 vanaf Amsterdam Centraal Station naar het Fatdaddy kantoor.

Zorgeloos thuisbezorgd.

Door de lockdown is onze winkel gesloten, wij versturen elke maandag tot en met vrijdag online bestellingen. Bestel voor 14:00 en je pakket is morgen al in huis! Je ontvangt een UPS trackingcode, en kunt wijzigingen doorvoeren mocht je niet thuis zijn.

Waarom een elektrische step?

Naast dat het rijden op een elektrische step een geweldige ervaring is. Is het vooral heel praktisch. Je neemt een elektrische step opgevouwen mee in de achterbak van je auto en legt de laatste kilometers per step af om parkeer kosten te drukken. Of je klapt hem in als je de trein in stapt. Naast praktisch is het toch vooral ook heel leuk. Wij van Fatdaddy vinden het heerlijk om er mee te touren en op avontuur te gaan.

Het verschil met andere shops?

Service, transparantie en kennis. De markt wordt momenteel overspoelt met namaak. Fatdaddy verkoopt alleen hoogwaardige en professionele merken die service en reparaties bieden in Belgie. Zodat je bij eventuele problemen snel geholpen kunt worden.

Xiaomi

Ben je opzoek naar een perfecte step voor korte afstanden, licht en makkelijk in gebruik? Dan is de 1S van Xiaomi ideaal. Alles wat je nodig hebt in een compact en betaalbare elektrische step. Heb je meer power en bereik nodig? Dan ga je voor de Pro 2. De Xiaomi’s zijn perfect voor casual rijders van jong tot oud die gewoon een goed werkende elektrische step willen.

Micro

Een Zwitsers bedrijf levert uiteraard Zwitserse kwaliteit. De line-up van Micro bestaat uit krachtige elektrische steps met een hoogwaardige afwerking. Kenmerkend zijn de blauwe highlights en de veiligheids features zoals een knijprem op elk model.

Zero

Als je op zoek bent naar de krachtigste elektrische steps money can buy, dan kom je uit bij Zero. Deze iconische rode steps zijn perfect voor de ervaren bestuurders die graag de grenzen opzoeken van wat er mogelijk is. Zo gaat de topsnelheid al snel richting de 60 of zelfs 90 kilometer per uur. En hebben bijna alle modellen volledige voor- en achtervering.