Segway Elektrische Step: hoge kwaliteit voor een voordelige prijs!

Op Fatdaddy.be vind je een groot aanbod elektrische steps van het merk Segway. De Segway elektrische steps worden voornamelijk gebruikt voor korte dagelijkse ritjes waarbij het belangrijk is dat de step opvouwbaar is. De Segway elektrische steps worden voornamelijk gekocht door rijders die een goede prijs – kwaliteit verhouding belangrijk vinden. Ben je opzoek naar een hoge kwaliteit elektrische step van het merk Segway dan ben je bij Fatdaddy.be aan het juiste adres! Wij zijn de grootste verkoper van Segway elektrische steps in Belgiรซ!

Segway Scooters

Segway elektrische steps zijn de meest voorkomende elektrische steps, de stepjes van Segway worden voornamelijk gebruikt door grote deelstep platformen zoals Lime, Bird, Voi en Tier. Op de website van Fatdaddy.be bieden wij verschillende Segway Elektrische steps aan met volledige garantie en ons eigen Europese reparatiecentrum. De steps van Segway hebben de optie om een externe batterij aan te sluiten waarmee je sneller en verder gaat. De Segway elektrische steps hebben ingebouwde verlichting en rem.

Iedere Segway voertuig wordt in een complete doos geleverd. De bijgevoegde handleiding leggen je uit hoe je de step rijklaar maakt en hoe je met de Segway App je step beheert.

De best verkochte Segway elektrische step is de Segway ES2 en de Segway G30. De Segway ES2 is de standaard step van Segway, bedoelt voor korte ritjes waarbij het gewicht en de mogelijkheid om de step op te vouwen en mee te nemen belangrijk zijn. De Segway G30 is bedoelt voor de dagelijkse langere ritjes waarbij je misschien een keer over een nat wegdek moet rijden en de motor krachtiger moet zijn. De ES2 heeft de mogelijkheid om met een externe batterij de topsnelheid te verhogen tot wel 30 kilometer per uur. De G30 gaat standaard rond de 25 kilometer per uur.

De elektrische steps van Segway bestel je natuurlijk bij een erkende retailer van Segway zodat je altijd garantie hebt en je step in ons Europese reparatiecentrum professioneel wordt gerepareerd.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.