Gespreid betalen

Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd
maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven.

 

Eerder je rekening betalen is geen enkel probleem. Als je meer afbetaald dan de gebruikelijke, maandelijkse bedragen dan wordt het bedrag automatisch verlaagd. Vervolgens betaal je rente over het nieuwe openstaande bedrag. Aan het eerder aflossen zitten overigens geen extra kosten verbonden.

Gespreid betalen is mogelijk voor Nederlands ingezetenen die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Onze payment provider is de eindverantwoordelijke voor de betalingen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250,- tot een bedrag van €3500,-

Iedereen kan gespreid betalen aanvragen. Echter, niet iedereen komt hiervoor in aanmerking.

SprayPay verleent alleen gespreid betalen als dit verantwoord is volgens de richtlijnen van het Nibud. Wij willen zo voorkomen dat je geen problemen krijgt met het betalen van je rekening.

In ons proces stellen wij een aantal vragen over je financiële situatie. Wij toetsen onder meer bij het BKR of je andere financiële verplichtingen hebt. Op basis van jouw gegevens en onze BKR- toetsing wordt bepaald of jij in aanmerking komt voor gespreid betalen.

Je kunt SprayPay vragen naar de reden van de afwijzing. Hiervoor kun je een schriftelijk verzoek indienen via hun contactformulier of contact opnemen met de instantie die jouw kredietwaardigheid als onvoldoende beschouwt.

Load More

Hoe werkt gespreid betalen

01

Kies de producten

Blader door onze webshop en kies de producten die jij gespreid wilt betalen. 

02

Kies voor gespreid betalen

Doorloop het bestelproces door op 'afrekenen' te klikken. Vul alle vragen in en kies tijdens betalen voor de optie 'Gespreid Betalen'. 

03

Doorloop de vragenlijst

Op de betaalpagina krijg je een aantal vragen te doen. Vul deze zo volledig mogelijk in. Je ziet direct of je in aanmerking komt voor gespreid betalen. 

04

Ontvang je bestelling thuis

Heeft onze gespreid-betalen-partner jouw aanvraag goedgekeurd dan zie je dit direct. Wij krijgen de bestelling binnen en verifiëren alles met onze partner. Na enkele dagen krijg jij jouw bestelling thuis geleverd. 

TOP
Klaar om de deal van het jaar te scoren?Onze Black Friday deals
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0