Onewheel, de revolutionairste rit ooit!

De Onewheel is niet alleen een vervoersmiddel, maar een verassend leuke sport en lifestyle. Heerlijk over de weg of door het bos te shredden. Waar en wanneer je maar wilt, ook met slecht weer! Onewheel werkt door middel van een grote luchtband met aanraakgevoelige sensors waar je met beide voeten op staat. Door te leunen met je evenwicht bepaal je de snelheid.

Fatdaddy is officiele dealer van Onewheel in Belgie. Vandaag voor 14:00 besteld, morgen in huis!

onewheel logo

Uitverkocht
1999
Uitverkocht
1725

Snowboarden op afvalt.

Lopen is geen optie meer met een Onewheel in je bezit. Het achterliggende bedrijf Future Motion is een pionier en probeert iedereen het gevoel van snowboarden te geven. Zo ben je niet meer afhankelijk van bergen sneeuw maar kun je het elke dag ervaren op je Onewheel.

Zorgeloos thuisbezorgd.

Door de lockdown is onze winkel gesloten, wij versturen elke maandag tot en met vrijdag online bestellingen. Bestel voor 14:00 en je Onewheel is morgen al in huis! Je ontvangt een UPS trackingcode, en kunt wijzigingen doorvoeren mocht je niet thuis zijn.

Onewheel XR

De Onewheel XR de grootste en krachtigste binnen de onewheel line-up. Met de premium prijs krijg je ook het beste wat Onewheel te bieden heeft. Zo gaat de Onewheel XR tot wel 30 km/h en kan je een bereik tot 29 km verwachten. De XR is geschikt voor elk type terrein.

Onewheel Pint

Voor bijna de helft van de prijs van de Onewheel XR haal je de Onewheel Pint in huis. De Pint is compacter, maar geeft zeker net zo veel plezier. Je hebt dezelfde beleving zo cross je met een snelheid van 26 km/h en haal je op een volle accu tot 13 km aan avontuur.