Elektrische fiets en fatbike reparaties

Fatdaddy heeft meerdere werkplaatsen die direct plek hebben voor een reparatie of onderhoud aan je elektrische fiets, elektrische fatbike of elektrische motor? Wij kunnen je direct en tegen een scherp tarief helpen in onze fietsenwinkel in Amsterdam of Tilburg

Wat de normale fietsenmaker niet durft pakken we graag op: van accu’s vervangen tot display’s aansluiten. Maar ook een band vervangen doen we graag. Dit doen wij altijd met originele/premium onderdelen en garantie op het vervangen onderdeel. Hiermee waarborg je de werking en vermeid je hoge reparatiekosten in de toekomst. Wij bieden reparatieservice aan voor ieder merk of model. Neem hieronder contact op om een prijsschatting te ontvangen.

Contact via whatsapp Bel 020 244 0890

Direct afspraak maken


Door periodiek onderhoud aan je elektrische fiets of fatbike te laten uitvoeren kom je niet onverwachte kosten te staan. Toch kan het voorkomen dat je fiets ineens niet meer werkt of je een reparatie nodig hebt. Voor de meest doorgaande reparaties hebben wij standaard kosten, staat jouw reparatie er niet bij? Neem dan contact met ons op via het bovenstaande formulier, ook om je reparatie aan te melden. 

  • Servicecheck €69 (controle van je elektrische fiets op 12 kritieke punten)
  • Binnenband voor vervangen – €69 (incl materiaal)
  • Binnenband achter vervangen – €89 (incl materiaal)
  • Remblokken vervangen voor/achter – €59 (incl materiaal)

Staat je gewenste reparatie er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

Fatdaddy heeft op dit moment 2 winkels waar wij direct reparaties uit kunnen voeren;
Fatdaddy Amsterdam 
Johan van Hasseltweg 12B, Amsterdam – 020 244 0890

Fatdaddy Oisterwijk
Sprendlingenpark 38, Oisterwijk – 013-5210011

Zolang wij het merk verkopen kunnen we je altijd helpen met jouw reparatie. Mocht je merk niet door een van de Fatdaddy winkels worden verkocht kan je altijd langskomen voor een eerlijke inschatting. Wil je liever niet eerst langskomen vul dan het bovenstaande aanmeldformulier in en voeg voldoende foto’s toe.

De meeste reparaties aan ebikes duren maximaal 1 of 2 uur, gelukkig zitten er meerdere fijne koffiezaken rondom onze winkels waar je kunt genieten van een fijne kop koffie of broodje. Kleine reparaties kunnen vaak direct worden gedaan, neem contact met ons op voor een prijs-en tijdsindicatie. 

Dat is zeker mogelijk. Hiervoor moet je wel een fietsverzekering via Fatdaddy hebben afgesloten. Je neemt vervolgens contact op met de meldkamer en geeft aan dat je niet verder kan fietsen. De ANWB zal je fiets dan kosteloos ophalen en naar een van onze winkels brengen. 

De ruimte in onze werkplaat is beperkt, het is daarom de bedoeling dat je de reparatie direct na afmelden ophaalt (wij bellen of emailen je). Blijft je reparatie/ebike langer dan 2 dagen staan betaal je €5 stalling per dag.

Wil je jouw reparatie eerder afgeven dan wanneer de reparatie is ingepland, dan betaal je €5 per dag dat de fiets eerder wordt ingeleverd.