EMOBILITY REPARATIES.

Wij repareren elektrische skateboards, e-bikes, elektrische scooters en de Onewheel! Vul ons reparatieformulier in om een ​​offerte te ontvangen.

We kunnen je weer op weg helpen!

√ Gecertificeerde en opgeleide medewerkers
√ Ook beschikbaar als je elders hebt aangeschaft
√ Onderdelen op voorraad voor grote merken

Professionele Gear Geeks

Onze Fatdaddy Gear Geeks zijn gecertificeerde reparateurs en werken met authentieke reserveonderdelen.

Gemakkelijk Verzenden

Woon je ver weg? Vraag een verzendetiket aan en laat uw product verzenden met DHL over de hele wereld. We sturen het gerepareerd terug!

Geautoriseerd Boosted Servicepunt

Heeft u onderhoud of reparaties nodig aan uw Boosted skateboard of step? Wij behandelen de reparatie met liefde, kennis en zorg.

Controle en onderhoud

Je wilt zo lang mogelijk van je aankoop blijven genieten. Preventief onderhoud is een sleutelelement in de levensduur van je elektrische fiets of eBike. Producten die goed onderhouden zijn rijden ook veiliger.

Van ieder merk/product houden wij een history bij waardoor er preventief onderhoud gepleegd kan worden.

Je elektrische fiets of eBike worden gecontroleerd door professionals die exact weten wat zij doen. Standaard controleren wij op slijtage, spanning en de algemene conditie. Optioneel kunnen wij wielen, lagers, motoren, mounts en batterijen onderhouden.

Stap zorgeloos op je elektrische fiets met de onderhoud en reparatieservice van Fatdaddy. Als jet het onderstaande formulier invult proberen wij je reparatie zo snel mogelijk uit te voeren zodat je snel weer op pad kan.

Als de reparatie onder garantie valt kan je er ook voor vragen of de fabrikant contact met ons opneemt, wij zullen dan alles regelen.

Fatdaddy is het officiële servicecenter van

Boosted Boards Reparaties

Evolve Skateboards Reparaties

Enertion Raptor Reparaties

Reparaties van Elektrische Fietsen en Skateboards in Amsterdam

Je elektrische fiets moet goed onderhouden worden om zo lang mogelijk mee te kunnen gaan. Preventief onderhoud zorgt ook voor minder problemen onderweg.

Speciaal voor eBike eigenaren in Amsterdam heeft Fatdaddy de eBike checkup voor maar 49 euro. Onze eBike techneuten controleren controleert jouw elektrische fiets op 12 belangrijke punten. Nadat wij de checkup hebben uitgevoerd krijg je van ons een rapport en kunnen wij tegen een gereduceerd tarief eventuele werkzaamheden uitvoeren.

Wij controleren de volgende onderdelen:

 1. Algehele controle (stuur, verlichting, banden etc.)
 2. Remmen
 3. Versnelling
 4. Batterij
 5. Spaken
 6. Tandwielen
 7. Elektrische aansluitingen
 8. Computer
 9. Software
 10. Slijtage
 11. Banden
 12. Pedalen
TOP
Klaar om de deal van het jaar te scoren?Onze Black Friday deals
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0